Wednesday, 1 September 2010

Hverdag igen...

Det er blevet hverdag igen for mig her i Oslo, da skolen startede sidste uge, og træningsmiljøet i BSK for alvor er kommet i gang igen.

Ugen efter VM blev en helt rolig træningsuge i Danmark, hvor jeg dog fik lavet en god løbetest i København, som viste at jeg har forbedret mig både på det maksimale og submaksimale niveau. Jeg fik også tid til at løbe en 5km til MiniHavneløb rundt Kastellet, på den flotte tid 16:41...
I starten af sidste uge satte jeg mig ned og lavede i samarbejde med Klavs planen for resten af sæsonen (indtil WC-afslutning i Frankrig/Schweiz), og jeg startede også en lidt tungere og hårdere træningsperiode. Det betyder at jeg har nedprioriteret at være 100% restitueret til diverse nationale mesterskaber, for at kunne være bedst mulig i starten af Oktober.

Selvom jeg har trænet hårdt den sidste 1½uge, har jeg alligevel været i stand til at kunne præstere på de konkurrencer jeg har løbet, især sejren på DM-mellem var jeg glad for.
I mandags løb jeg bl.a. korte flade intervaller, i går var der bl.a. Stafettræning, 3 runder, som viste sig at blive en hård dyst, BSK vs. Halden. Og i dag løb jeg KM-sprint lige uden for døren i nærterrænet sydøst for Sognsvann. Jeg løb en rigtig godt sprint, kun med små fejl, som bestod i skævt udløb fra post 2, styrt til post 6, tøven til post 8 og 10, dårligt vejvalg til 12'eren som kostede 15sek og skævt udløb fra post 16. Men farten var forsat god og jeg kunne vinde den prestigefylde opgør mod Mikkel med 1sek (som jeg tog i spurten :).
Forøvrigt igen en klassisk norsk sprint, med vindertid på 19min og ren skovorientering...
Resultater her
Ellers går det stille og roligt med studiet, jeg tager forsat bare 2 fag (2/3), så det er lige til at overskue. Jeg har også forsat mit "arbejde" som ungdomstræner i Asker, hvor jeg laver o-teknisk oplæg og er med på træning de torsdage jeg kan. Det er et perfekt og relevant studiejob, fordi det er meget fleksibelt, godt betalt og så er det kanon sjovt at lave spændende træninger til de ivrige ungdommer (som jeg også ofte selv løber). Samtidig er det fedt at se den gejst de har og når så de gode resultaterne også begynder at komme, er det meget motiverende. Asker blev fx. suverænt bedste klub til Hovedløbet (NM for 13-16år), hvor de tog 3 guld, 1 sølv og bronze, og mange andre gode placeringer.
Næste bliver NM-samling i Hallingdalen denne weekend, hvor vi skal forberede os mod NM-mellem/stafet, som skal gå i Beitostølen om 2½ uge, derefter er DM Stafet/Lang og så omtalte NM weekenden efter. Så der bliver nok at se til.
Ellers er målsætningen for resten af sæsonen selvfølgelig at gøre det godt i de sidste 3 World Cup afdelinger, hvor jeg skal se om jeg kan forbedre min nuværende samlede 17.plads. Desuden skal vi jo også på VM-træningslejr, og ud fra de terrænudsnit jeg har set, ser det mega detaljeret og svært. Noget der på papiret passer mig mig glimrende, da jeg havde gode oplevelser med det franske terræn sidste gang jeg var der i 2006.

No comments: