Sunday, 30 May 2010

JAAAAAAAAAHHHHH!!!!

Så lykkedes det endelig at få det hele til at fungere på et mesterskab, og det endte med en fantastisk 6.plads på EM-sprint, og en tur på podiet.

Før kvalifikationen var jeg meget nervøs og usikker på hvordan formen var både fysisk og teknisk, men jeg fik snakket ud om det og det lettede på spændingen i kroppen. Jeg startede rigtig godt i skovdelen og gik lige i de første 9 poster, hvor jeg lå 2'er. På 10'eren blev det et lille svaj og til 11'eren fik jeg taget det langsomme venstrevejvalg og samtidig nølet i gennemførelsen. Men ude i klitterne kunne jeg se Wingstedt og Zinca, som begge var startet 1min før, lidt foran, og det var en god respons. Resten af vejen løb jeg kontrolleret og gik sikkert videre med en 7.plads i heat B. 7/9 danskere gik videre og det må siges at være tilfredsstillende.Efter kvalen var jeg ret lettet over de gode meldinger og jeg var mere afslappet før finalen. Vi hørte i pre-starten at Maja fik bronze og det løftede stemningen i den danske lejr yderligere. Jeg følte mig meget lettere og bedre løbende på opvarmningen og kunne mærke at jeg glædede mig til at komme i gang. Banen var meget varieret med klitter, forskellig former for bebyggelse med vejvalgsproblematikker og decideret skovorientering. Kortet var dog ikke specielt godt med mange fejl (post 3,4,5,6,15,16) og det skæmmede konkurrencen lidt.


Jeg løb et godt gennemført sprintløb efter planen og lavede kun små fejl (udover lidt med kortfejl (4,5,6,16)) på post 14 og 16, som kostede ca. 5sek i alt. Fysisk følte jeg mig godt løbende men var usikker på hvor hurtigt det gik i forhold til andre, så det var fedt at høre på publikumsposten at jeg lå 2'er. Jeg var virkelig træt i sandet 16-18, men et helt vildt entusiatisk dansk heppekor gav mig fornyet energi og jeg løb en af dagens hurtigste sidste runder, selvom der egentlig var lukket for energi. Fik også sat ny maxpuls i spurten...
Det holdt til en 6.plads, noget som jeg ikke i mine vildeste drømme havde regnet med, specielt på en sprint. Det giver en masse motivation og energi, men udfordringen bliver nu at præstere igen i hele næste uge og ikke stille sig tilfreds med sprinten. Nu starter de rigtige konkurrencer trods alt.

Tilsidst er der bare at sige at det er mega fedt at være en del af det danske landshold pt. Vi har over længere tid arbejdet med miljøet på holdet og stemningen og opbakningen fra løbere og trænere har været formidabel så langt. Det er helt sikkert en medvirkende faktor til at der bliver præsteret så godt.


8 comments:

Erik SK said...

Sådan Tue! Det er satme fedt. Godt at høre at motivationen og stemningen er i top. Gi´ den gas:-)

/Erik

René said...

Imopnerend Tue. Nu er det bare at ride videre på bølgen. Nu ved du, du har verdensklasse og du sagtens kan følge med. Stort!

Anonymous said...

Fedt Tue. Tillykke! Du havde lidt mere i benene end du viste, da du var i Spanien. Herligt! Chris

Claus said...

Flot Tue. Fortsæt!

Emil said...

Tillykke Mand!
Det er godt at se at resultaterne endelig svarer til indsatsen!!
Fortjent!
Du er i verdensklasse!

christian.nielsen said...

Kanon godt löbet! Fedt at se at du kom på podiet - bare giv den noget gas, jeg tror på flere podieplaceringer for dig.

/Christian N

Bjørn said...

Gratulerer Tue!

Stå på videre, vi følger med fra Asker SK.

Bjørn

Mariann said...

Gratulerer så mye Tue! Supert løpt!!!