Friday, 23 March 2012

Danish Spring og DM 10km i weekenden

I morgen starter sæsonen for alvor i Danmark, med nyskabelsen Danish Spring, hvor der er mellemdistance med fællesstart, og desuden skal jeg løbe DM 10km på søndag i Fælledparken.

Mellemdistancen med fællessttart i morgen er jeg lidt spændt på at se hvordan kommer til at foregå. 7,9km i Tokkekøb Hegn og St. Dyrehave med over 150 på startstregen, så lad os håbe at der enten er nok enheder i skoven eller en effektiv spredningsmetode, så det bliver en god oplevelse for alle. Jeg er sikker på at OK Øst har styr på det.
På startlisten findes en del stærke løbere (specielt fra Göteborgs området), men min målsætning er helt sikkert at være offensiv hele vejen og forhåbentlig kæmpe med om sejren.

Jeg har de sidste dage sluppet en anelse op på den store mængdetræning jeg har kørt i hele marts, og kroppen fungerer stadig godt. De to højintensive træninger jeg har haft i denne uge, var 2x5000m, med 3min pause på Bislett i tirsdags, hvor jeg løb 10km tempo. Første 5000m gik på 16,01 og føltes ok let, og anden løb jeg på 15,53, hvor jeg trykkede tempoet lidt de sidste par km. I går rejste jeg til København, og løb 6 x 1000m, med 1½min pause (200m jog) på bane på Østerbro Stadion, hvor jeg prøvede at løbe igennem. Tiderne blev 2,57 - 2,56 - 2,53 - 2,53 - 2,53 - 2,50.
Så målsætningen om at komme under 32 minutter på søndag burde være realistisk. Under alle omstændigheder bliver det en sjov oplevelse teste evnerne i et godt startfelt på hårdt underlag, noget jeg ikke har gjort før.

I hele næste uge skal jeg også være i København, mest for at besøge Ane, men benytter også muligheden til at lave fysiologiske tester i Brøndby, tirsdag på fladt underlag og torsdag på 15% stigning. Ellers skal jeg også holde lidt igen med træningen i næste uge, så jeg er frisk og udhvilet til DM Sprint og Ultralang. I påsken skal vi på landsholdssamling i EM-relevant terræn i Tibro, og resten af April kommer jeg til at skulle træne rigtig meget og løbe meget i terræn, så jeg kan være stærk til EM, men mest af alt så jeg har et endnu bedre fundament for at kunne toppe formen perfekt til VM.

4 comments:

Anonymous said...

Herregud for en egosentrisk og kjedelig blogg.
"Jeg er sjuk", "jeg har trent mye", "jeg har sluttet å spise", "jeg har vondt i leggen".

Er det ingenting annet i din verden enn deg selv?

Ole Lind said...

Jeg synes det er fedt at høre om dine tanker og planer - følger med på din blogg hele vejen til VM-medaljen!

yanmaneee said...

supreme new york
air jordan
lebron james shoes
air jordan
nike react
yeezy boost 350 v2
off white hoodie
nike air max
kyrie 6 shoes
yeezys

wowhe said...

imp sourceyou can look here see it heredirectory have a peek at these guyssee page