Tuesday 4 January 2011

Nyt år - Nye muligheder

Ny landtræner, ny i verdensklassegruppen, nye sponsorer, planlægning af næste sæson er nogle af de mange ting som er sket de sidste par måneder.

Først vil jeg gerne fremhæve mine (og klubbens) nye lokale sponsorer fra Haastrup og omegn, hvor jeg kommer fra. Faaborg-Midtfyn Kommune, Stampemøllen, Haastrup og Nab VVS og Norwell har alle indvilget i at hjælpe mig og klubben fremover og det er dejligt at kunne få den økonomiske støtte der skal til for at kunne løfte mit niveau yderligere. Tryk på logoerne i højre side og se hvad de kan gøre for dig.
Desuden har mine resultater i år gjort at jeg er kommet i DOF's og Team Danmarks Verdensklassegruppe, hvilket næste år betyder at jeg er forhåndsudtaget til alle landsholdsaktiviteter hvis jeg er skadesfri og træningen har gået som planlagt. I tillæg vil jeg kunne få noget økonomisk støtte til behandling her i Oslo, og lidt tilskud til egne træningslejre som vil gøre at der ikke vil være nogen begrænsninger økonomisk i år. Og det betyder utroligt meget.
Vi har også fået ny landstræner, Lars Lindstrøm, som overtager efter Åke som har været min landstræner siden 2008. Jeg havde det ikke let med Åke i starten, og vi havde vores diskussioner om den måde som tingene blev gjort på. Men efterhånden lærte vi hinanden at kende og de sidste to år har jeg været glad for samarbejdet, som har været med til løfte mig. Nu er det tid for nye kræfter, og jeg håber at Lars kan overføre noget af den succes som han har oplevet med juniorne de sidste år. Lars kommer desuden til at hjælpe mig med at forbedre mit niveau rent fysisk, hvor jeg mangler noget for at kunne være med i toppen hver gang.
Kenneth blev desværre ikke en del af den danske landsholdsledelse i denne omgang, men han har heldigvis sagt ja til at forsætte samarbejdet til næste år, og vi er allerede godt i gang med planlægningen og arbejdet med især at forbedre mine svagheder mentalt, hvor der ligger et stort udviklingspotenciale.
Programmet for næste år er også stort set klart, og det bliver en vinter med mere o-teknisk træning end nogensinde, da jeg skal 2 uger til Spanien i januar, 1 uge til Tyrkiet og 1 uge til Spanien i februar, + diverse landsholds/elitecenter/klub samlinger, så det bliver ikke meget jeg vil være i Oslo de næste måneder.
Desuden er planen at skulle med klubben til Frankrig midt i maj, og med landsholdet til Frankrig i starten af juni, i tillæg til VM-træningslejr med landsholdet i juli og egen samling i Sydeuropa i juli. Så VM-forberedelserne er fastlagt og jeg kommer til at være godt forberedt til udfordringerne i August.

Træningen har gået fint i november og december, og jeg har holdt mig frisk efter eksamensperioden midt i december, og har heller ingen problemer med skader. Så det går efter planen og nu kan jeg tillade mig at leve og træne mere eller mindre professionelt nogle måneder, inden forberedelserne til næste eksamensrunde i maj starter.