Monday 15 December 2008

Vi bliver i Bækkelaget

Eftersom Bækkelagets SK ikke haft et optimalt træningsmiljø og økonomiske løsninger det meste af sæsonen pga manglende organisation, begyndte vi at undersøge mulighederne for alternative klubber i Oslo området i slutningen af oktober. Det startede med et møde med Bækkelaget hvor vi satsende løbere især, Mikkel, Eirik, Martin, Ane og jeg, sagde at der skulle en ny trænerløsning, bedre økonomiske rammer og transportmuligheder på plads hvis vi skulle blive i klubben. Vi gav en frist til 1.dec, og sagde at vi i mellemtiden ville opsøge andre klubber og høre hvad de havde at byde på.

I løbet af november snakkede vi først med Lillomarka, derefter Tyrving og til sidst Nydalen, som alle havde attraktive økonomiske tilbud og et allerede i forvejen fungerende træningsmiljø. Midt i november fik BSK så penge til en fuldtidsstilling af træner/e, af hovedstyret i klubben, en forudsætning for videre arbejde, og der blev udsendt en annonce diverse steder med frist på 10.dec(!) Der kom en del ansøgninger og klubben præsenterede så en løsning på trænersituationen i torsdags, som var virkelig god og lovende og som overbeviste os om at Bækkelaget SK var det bedste valg. Og det siger ikke så lidt når man tænker på de tilbud som de andre klubber kom med. Nogle af de andre har lidt flere følelser for klubben end jeg har, og jeg valgte det tilbud jeg tror mest på, både sportsligt og økonomisk.


Kontrakterne er ikke underskrevet endnu, så jeg kan endnu ikke fortælle så meget om hvad der skal ske, men jeg glæder mig i hvert fald til at starte på en frisk med nye kræfter. Samtidig vil jeg gerne sige tak til Lillomarka, Tyrving og Nydalen for det engagement og gåpåmod, som vi har oplevet ved på disse møder, og jeg tror at selvom vi har valgt at blive i BSK, har denne proces styrket alle klubberne på sin vis. Jeg håber at de involverede parter har forståelse for den vanskelige situation som et muligt klubskifte altid vil medføre og for vores valg.Samtidig med denne klubproces, har jeg også lige skulle færdiggøre et sprintkort, en korttegneroplæring fra NOF, som jeg takkede ja til i foråret. Jeg har rekognoseret og rentegnet et lille sprintkort over Kastellet Skole, hvor jeg også arbejder nogle timer om ugen, og det var færdigt 1.dec.

Desuden har jeg haft rigtigt travlt på skolen med eksaminer, men i dag fik jeg overstået den største, anatomi og mekanik, og nu mangler jeg bare to på onsdag/torsdag så har jeg ferie.

Det er dog også blevet tid til lidt træning ind i mellem, og jeg har faktisk fået trænet rigtigt godt på det sidste i forhold til den øvrige belastning. Jeg har fået løbet en masse intensive træninger, både fysisk og o-teknisk og er for alvor kommet i gang med styrketræningen igen. Timeantallet har ikke være så højt, men kvaliteten har tilgengæld været i top på de fleste træninger, så det er jeg tilfreds med.
En kvalitetstræning var fx i lørdags hvor Sentrum OK arrangerede Ribbeloff-sprinten på et nyt lille sprint kort, Bjølsenparken. Midt læsningen var det perfekt lige at kunne varme 20min op her fra og ned til starten, løbe en 2,3km sprint i et rigtig detaljeret boligområde, og jogge hjem igen bagefter, ingen spildtid. Jeg prøvede at have fokus på god kontrol og det lykkedes stort set bortset fra nogle små fejl og et dårligt vejvalg til post 17. Det blev en delt 2.plads med altid farlige Jørn Sundby, 3sek efter Simo Martoma.

Banen med mine vejvalg kan ses her og stræktider her

Arbejdet med Klavs skrider også støt og roligt fremad, og jeg føler vi er blevet klogere på en del ting allerede. Jeg rejser til Danmark på torsdag efter sidste eksamen, og skal først forbi Århus, hvor den fredag står på den legendariske Pan-Herrejulefrokost. Derefter skal jeg et smut forbi Klavs i Odense og snakke fremtidig træning inden jeg skal hjem til de gamle og fejre jul, for første gang i 3år. D.21/12, er det desuden tid for den endnu mere legendariske DTK (Disk-os TaberKlub)-generalforsamling(julefrokost...) med kendte navne som Kenneth Buch, Bjarne Knudsen, Kristian Johansen mf. Så der bliver masser af gak og løjer inden vi d.27 skal til Gålå for at arbejde og træne over nytår (det bliver forresten også spas nok).

Mit vigtigste nytårsforsæt skal være at jeg vil blive bedre til at prioritere. Dvs. nedprioritering af skolen og andre kedelige ting og opprioritering af træning, da det jo er det jeg allerhelst vil :)

3 comments:

Rasmus Søes said...

Det ser da ud til at det blev et meget godt kort. Jeg ser frem til at du inviterer til sprinttræning på det;)

Tue Lassen said...

Det er meningen at der skal arrangeres Oslo City Cup næste år i maj(?) på det, nok en smule udvidet, så du kommer bare...

yanmaneee said...

michael kors handbags
golden goose
coach factory outlet
coach outlet
michael kors handbags
yeezy shoes
supreme hoodie
yeezys
vapormax
jordan 11