Thursday, 15 November 2007

BSK by night 4-5

De sidste par uger har jeg løbet afdeling 4 og 5 af BSK by night og i sidste weekend var jeg med Bækkelaget på samling i Beitostølen, og her stod den bl.a. på vinterens første skitur, bakketest og ikke mindst fest!

BSK by night 4

Jeg havde haft noget ømhed i højre knæ forrige mandag, men det var blevet bedre tirsdag og følte mig klar inden start. Det var gruppestart med 4 startende hvert minut og jeg havde den store ære at starte sammen med Eirik, Daniel og Ulf.
Eirik løb rigtig stærkt fra starten og tog højre rundt på vejen, så besluttede mig for at køre venstre, det samme gjorde Ulf og Daniel vist.
Jeg havde godt styr på holdepunkterne væk fra den store sti ind i posten og gik lige i den. Til 2'eren og 3'eren fik jeg dårlige tracé'er og til 4'eren besluttede jeg at køre sikkert højre rundt sammen med Martin Soukop som jeg havde hentet. På vej ind i posten faldt jeg dog og ødelagde kompasset og samtidig kom startgruppen der var startet 1min efter med Mikkel, Anders og Andreas J op (de havde kørt mere lige på).
Jeg var med dem, men på vej ud fra 6'eren hvor jeg havde besluttet at køre nord ud af posten og hurtigt komme ud på den store sti, fik jeg løbet lidt skævt og sad fuldstændig fast i mosen og mistede op imod 1min. Og teten var væk. Derfra løb jeg lidt sammen med Jim, men jeg prøvede ikke at miste kortkontakten på noget tidspunkt, og det var svært uden kompas i natten. Jeg var derfor ret omhyggelig og det lykkedes ikke at lave de store bom, kun nogen usikkerhedsstop og nogle skæve udløb fra 9'eren og 12'eren.
I mål var havde jeg mistet yderligere 4min til gruppen med bl.a. Mikkel som var hurtigst, men havde 4.hurtigste tid og var egentlig godt nok tilfreds. Og knæene havde det godt selvom det var koldt som bare f..... Resultater her


Beitosamling med Bækkelaget

I sidste weekend var vi så med Bækkelaget på Beitostølen for både at afslutte sæsonen 2007 og så småt tage hul på den nye. Rent træningsmæssigt så havde Erik Østli lovet os at der ville være en 5km kunstsne-løjpe og selvom sporene ikke var særligt gode og der var rigtig mange mennesker var det fedt at tage hul på træning på langrendsskiene som vi nok skal få brugt denne vinter. Om eftermiddagen havde vi møde hvor der blev afrundet og lagt planer for det nye år mht til træningssamlinger osv. Mødet blev efterfulgt af den berømte bakketest, 6,3km med 375m stigning. Jeg havde planer om at køre hårdt på for at vise flaget og selvom flere ikke stillede til start og stjernerne påstod at de ikke løb stærkt, så kunne jeg løbe ind til min første sejr i BSK-dragten, efter en hård dyst med Jim...

Tider bakketesten

Tue 29,27
Jim 29,39
Anders 29,49
Mikkel 31,03
Ulf 31,04
Martin 31,38
Hausken 32,38
Peter 34,45

Om aftenen var der så fest, hvor der var stillet 50 (100??) liter fadøl til rådighed og bødekassen var blevet brugt på 7-8 flasker sprut. Det gik hæftigt for sig og jeg måtte gå hjem før jeg kunne konstatere om der var blevet drukket op!!
Næste morgen var der dog ingen kære mor og mig og Ane løb 1:43 rundt på et o-kort i nærheden, forholdsvis stille og roligt... Rigtig fin tur, da der kun var lidt sne men moserne var helt frosne og fine at løbe på.


BSK by night 5

5.afdeling af BSK by night i tirsdags blev en lang hård tur for mit vedkommende, da jeg allerede til 1'eren ville tage mit eget vejvalg men ikke havde styr på hvor jeg var og mistede 1½min i forhold til toget. Det var desuden sidste hårde træningspas i min 10-dages periode så der var ikke meget overskud og jeg måtte slide hele vejen.
Det manglende overskud fysisk gjorde desuden at jeg lavede rigtigt mange fejl (og desuden kom til at løbe forkert vej rundt på min 2.sløjfe), så det var en rigtig ringe præstation jeg fik lavet.
Det var ret ærgeligt da startfeltet var rigtig stærkt og bl.a. talte et promint navn som Theirry Gueorgiou, men når man allerede er sat på vej til 1'eren kan det jo være ligemeget.
Man skal virkelig være ovenpå både fysisk og mentalt for at kunne gøre sig gældende i sådant terræn, men forhåbentlig er det noget der kommer snart. Jeg kan i hvert fald mærke at det det bliver bedre....
På den korte bane havde Ane derimod en rigtig god dag i skoven og var i mål kun 40 sek efter Hausken, efter en kontrolleret teknisk indsats, så det var super flot!! Resultater her

Efter en tiltrængt hviledag i går var jeg dog godt løbende på bakkeintervaller med klubben i dag og ser frem til i morgen hvor vi kører til Åhus på Seniorelite samling. Her står den på masser af god træning og planlægning frem mod næste års mesterskaber!!

2 comments:

Anonymous said...

...smadret kompas = ingen undskyldning ...
Hvad gør du på Tio når kompasset går og du så osse fucker reservekompasset op ?!

o-kort idag er så gode at du i princippet ikke behøver et kompas for at læse dig frem, og det behøver ikke at have indflydelse på din fart, at du ikke har et kompas. Ved ekstrem detaljefattighed er sagen en anden ...

Så et tip: træn uden - næsten altid, træn kun med for at bevare denne kunnen. Men betón den udfordring det er at tage sig frem uden kompas - du bliver en mere bevidst o-løber når du ikke har muligheden for at banke afsted på en kurs ...!!!

/thj

yanmaneee said...

nike max
russell westbrook shoes
timberland
balenciaga
hogan outlet
adidas tubular
ultra boost
nike air max 270
off white
retro jordans